fredag 16 april 2010

Frithiofsson pratar öl

Efter som jag jobbar kväll idag kunde jag i godan ro dricka mitt morgonkaffe framför nyheterna. Efter som det är fredag så pratar Bengt Frithiofsson om vad man ska dricka till helgen. Jag gillar Bengt, han är rolig.

Det känns alltid lite kul när vin-människor ska förstå sig på öl. Förstå mig rätt nu, jag förklarar inte krig mot vin-människor. Jag dricker gärna vin emellanåt men jag skulle aldrig ge mig på att förklara något om vin eller sprit om inte gjort min läxa. Han har små poänger i vad han sägen i klippet här men att kalla öl för "inte öl" är bara dumt.
I förra inlägget gjorde jag någon form av kärleksförklaring till min ungdom och dessa sentimentala känslor väcktes av S:t Eriks pilsner, den gillar Bengt inte alls. Intressant.

Nå, se själva istället för att läsa mitt gnäll.


Ps. Jag lovar, det kommer en recension snart Ds.

6 kommentarer:

fajanen sa...

Aj, vad han såger pilsnern. Jag gillade den och tyckte inte att den var obalanserad med orena smaker.

BeerSwedenDarren sa...

To give St Eriks ZERO points is a joke. Bengt - you've lost the plot mate!! Perhaps you should stick to wine....

Drutten sa...

Något obalanserad är den ju. Det är ganska mycket humle för en så lätt öl. Ja lätt inte blaskig. Lite som en pilsner ipa av lättare mått, en ipp.

hnrkg sa...

Kanske drack herr Frithiofsson Mohawken strax innan S:t Eriks. Det skulle ju kunna förklara varför den store Frithiofssons smakapparat inte verkar helt kalibrerad.

Anonym sa...

Märkligt, jag tycker St Eriks Pilsner var ett riktigt gott öl som jag kommer köpa många gånger. Som sagt, you should stick to wine....

Jonas sa...

Good morning wine lovers!

Skicka en kommentar